[chirp_users] Can't upload to Yaesu VX-5R

Robert Sears rtsears at comcast.net
Sat Mar 23 21:15:29 PDT 2013


Oh yeah, and it changes to Clone Error when I try to upload

On 3/23/2013 9:05 PM, Tom Hayward wrote:
>
> Are you sure you are using the same procedure as with EVE? Does the 
> display say "CLONE WAIT"? I don't have any trouble with my VX5R.
>
> Tom KD7LXL
>
> On Mar 23, 2013 8:53 PM, "Robert Sears" <rtsears at comcast.net 
> <mailto:rtsears at comcast.net>> wrote:
>
>     I am having trouble uploading to a Yaesu VX-5R
>
>     I have use the same cable with EVE to upload and download so I
>     know it's
>     not the cable.
>
>     I was able to download the radio's contents with Chirp
>
>     But every attempt to upload to the radio I get the error
>
>     Failed to communicate with the radio: Radio did not ack block 1
>     _______________________________________________
>     chirp_users mailing list
>     chirp_users at intrepid.danplanet.com
>     <mailto:chirp_users at intrepid.danplanet.com>
>     http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20130323/cf87e702/attachment.html 


More information about the chirp_users mailing list