[chirp_users] Can't hit repeater(s)?

D.J.J. Ring, Jr. n1ea at arrl.net
Wed Nov 21 02:26:34 PST 2012


This page has some comments specifically the second one that say you have
to set the power level when programming.

http://www.eham.net/reviews/detail/10349

DR


On Tue, Nov 20, 2012 at 11:24 PM, Lou Blasco <radio at ozemail.com.au> wrote:

> Hi Mike,
>
> Do you have another radio that works on these repeaters and can you
> check the settings in the working radio against the UV-5R?
> Does it transmit on the correct frequencies?
> Does it receive on the correct frequencies?
> As others have already suggested do the repeaters need PL to activate?
> Are the repeaters working? (Don't laugh, it happens)
>
> Lou
> VK3ALB
>
> At 13:42 21/11/2012, you wrote:
> >I can not get my UV-5R to recognize a 2 meter repeater at all.  I've
> >set the offset and every known variable.  Does anyone have a
> >suggestion?  It's a repeater in Dublin, VA at 146.67   and one in
> >Perarisburg, VA at 147.135 .
> >Thanks
> >_______________________________________________
> >chirp_users mailing list
> >chirp_users at intrepid.danplanet.com
> >http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20121121/2f25f158/attachment.html 


More information about the chirp_users mailing list