<p dir="ltr">Hi Richard,<br>
in short:<br>
- check CHIRP version and eventually update it to latest daily<br>
- try again, if it fails look for CHIRP log, info from the site, open an issue including it</p>
<p dir="ltr">My two cents</p>
<p dir="ltr">73 de IZ3GME Marco</p>
<div class="gmail_quote">Il 01/giu/2014 09:50 &quot;Richard Paczkowski&quot; &lt;<a href="mailto:richardpaconline@gmail.com">richardpaconline@gmail.com</a>&gt; ha scritto:<br type="attribution"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Good early morning to everyone! I have with a Wouxon and a Baofang uv-5r that I can successfully program with chirp in my Mac after downloading the generic cable drivers.<br>
<br>
The wouxon worked just fine with the live Cd (which I made a bootable USB out of with the instructions from the site). However when I go to clone my Baofang it reads the radio restarts the radio then the chirp live just goes blank like I never attempted to clone it at all. I have tried two cables bought more than a year apart from different vendors and I can get the Baofang to clone just fun in the Mac version.<br>

<br>
Any ideas on how to fix the issue with the live USB? I love this idea as I just have a bootable USB thumb drive zip tied to the cable and can be programmed on the fly from anywhere...<br>
<br>
Thanks in advance,<br>
¬† ¬†Richard<br>
<br>
Sent from my iPhone<br>
_______________________________________________<br>
chirp_users mailing list<br>
<a href="mailto:chirp_users@intrepid.danplanet.com">chirp_users@intrepid.danplanet.com</a><br>
<a href="http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users" target="_blank">http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users</a><br>
</blockquote></div>