[chirp_users] Import Error Regarding Radio Reference

Mark Leigh mark.leigh at shaw.ca
Tue Jan 12 10:09:22 PST 2021


What zip code are you looking up? 
Thanks, 
-Mark 


From: ctoci at cox.net 
To: "Discussion of CHIRP" <chirp_users at intrepid.danplanet.com> 
Sent: Tuesday, January 12, 2021 9:31:00 AM 
Subject: Re: [chirp_users] Import Error Regarding Radio Reference 



Mark and all that have responded. Thank you so much for the staccato of responses. I am as green as they come and the support from the community has been EXCEPTIONAL, so thanks to ALL of you! 



I will reach out Radio Reference; however, I am able to successfully login from a separate web browser. 



I am running Windows 10 Home, Version 2004. 



The error message states: 



“Server raised fault: ‘Invalid Username or Password’ 



What is perplexing is that I successfully imported from Radio Reference into CHIRP two weeks ago… 



Thanks again to all! 



-Chris 




From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com <chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com> On Behalf Of Mark Leigh 
Sent: Sunday, January 10, 2021 6:35 PM 
To: chirp_users at intrepid.danplanet.com 
Subject: Re: [chirp_users] Import Error Regarding Radio Reference 




Hi Chris, 

As I recently added the Canadian radioRef search feature to Chirp, I thought I would reply as I wondered if it it had something to do with that. I've just tried the daily myself and both the USA and Canadian radioReference import work at my end, as does querying both of the countries. Could you provide any information about what operating system you're on and any error messages you're getting? Or at what point exactly it's failing? Can you also confirm that your RadioRef subscription is up to date as well? 

Thanks, 

-Mark 


On 2021-01-10 4:13 p.m., [ mailto:ctoci at cox.net | ctoci at cox.net ] wrote: 




Hello and thanks for what you do! 



Last week, I was successfully able to import frequencies from Radio Reference.com through my subscription. However, today, I was unable to do so. 



I have researched the FAQs regarding this topic. The only references I found were: 



CHIRP-Bug #4961 and Bug #4963. 



I downloaded the latest “Daily” version of CHIRP and tried import again with no success. Can you help? 



Thanks! 



Regards, 



Chris 





_______________________________________________ 
chirp_users mailing list 
[ mailto:chirp_users at intrepid.danplanet.com | chirp_users at intrepid.danplanet.com ] 
[ http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users | http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users ] 
This message was sent to Mark Leigh at [ mailto:mark.leigh at shaw.ca | mark.leigh at shaw.ca ] 
To unsubscribe, send an email to [ mailto:chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com | chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com ] 




_______________________________________________ 
chirp_users mailing list 
chirp_users at intrepid.danplanet.com 
http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users 
This message was sent to Mark Leigh at mark.leigh at shaw.ca 
To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20210112/803bb911/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list