[chirp_users] Baofeng UV-82HP Previous solution (from frequency to channel mode switching) does not work

Jim Unroe rock.unroe at gmail.com
Sun Dec 20 13:55:48 PST 2020


Kevin,

There is a setting the the radio that is out-of-range which is
confusing CHIRP and causing the settings tabs to not appear. The issue
recently is that the TXP setting in one or both VFO is out-of-range.
If this is the case for you, a quick and dirty fix is to switch the
radio to VFO mode and temporarily set menu 2 (TXP) to MID in both
VFOs. Then download from your radio to see if the "Settings" tab
appears. If not, you can email your CHIRP Radio Images (*.img) file to
me and I can correct the invalid setting(s) and return the "repaired"
image to you.

Jim KC9HI

On Sun, Dec 20, 2020 at 4:34 PM Kevin Evans <kevians2001 at gmail.com> wrote:
>
> I tried the steps in the previously closed solution of downloading the file and using the Settings tab, then change the setting for VFO.  However, I don't have anything under the "settings" tab. I do find VFOA and VFOB under the "browse"r tab on the left, which is under the blank "Settings" tab, but I don't have any info on what to put in Hex, Dec, Bin cells or which ones to use or not use.  Any assistance would be appreciated
>
> Kevin
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to Jim at rock.unroe at gmail.com
> To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com



More information about the chirp_users mailing list