[chirp_users] Chirp and IC-T70

John Pagett john.pagett at virgin.net
Fri Sep 13 01:06:21 PDT 2019


Hi Ken,

I've used Chirp with my IC-T70E (The European version). It's quite a while ago - I think Dan was the only developer at the time, and we emailed back and forth to get some of the functionality correct.
As far as I remember I used a USB to RS232 converter and a home brew interface to the transceiver.
I haven't used Chirp for a year or two so it's possible something has broken in the meantime.

73
John
G4YTJ

Sent from my iPad

> On 13 Sep 2019, at 00:55, Kenneth Bell <kbell at kbellco.com> wrote:
> 
> Hi
> 
> Chirp says it will work with the IC-T70, but I’m not able to make it work.   My symptoms are that I am able to download from the radio without any problem.  When I try to send to the radio, it hangs up and does a reset back to factory settings. I have posted a bug, but after a month no one seems to be looking at it. 
> 
> Is there anyone who HAS made Chirp work with IC-T70?  Could you tell me the name of the cable you use?  Is your IC-T70 an A model or a E model (US OR Europe, I think). What version of Chirp are you using (I’m trying with the latest). Using Mac or PC? Version of Windows? Is there anything special you do to make it work?
> 
> Thank you in advance. 
> 
> 
> Ken - K4EES
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to John at john.pagett at virgin.net
> To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com




More information about the chirp_users mailing list