[chirp_users] more trouble with CSV file

John Mehl ke4egc at gmail.com
Wed Jan 16 03:40:30 PST 2019


Hi Glenn; if you can use notepad Try looking at your csv file with it. I
see a difference in the record format starting at line 15. I'm not sure but
I believe csv records are to be the same length. Also starting after 135
there are blank entrys.
Looks like line # 136 to 137 are missing, also 139 and 140. I don't know if
this your problem or not. However I could not load your file using Chirp,
it caused an  error .... Good luck...John M...



On Tue, Jan 15, 2019 at 11:38 PM Glenn At Home <GlennErvin at cableone.net>
wrote:

> Hi All,
> Maybe someone can figure out what I did wrong in my CSV file.
> It was working, and I added a 10 meter repeater and two 6 meter repeaters
> and a 1.25 meter repeater.
> It says error on line 169, but it always seems to reference the last line.
> The lines in question would be between the left most numbers of 127 and
> 140.
> The repeaters on repeater.com only gave one tone, and I put in the
> others, the 6 & 10 m, just to keep the fields full.
> The one that was given was the 1.25 m repeater, I'll list that one below:
>
> 224.7600
>
> -1.6 MHz
>
> 146.2
>
> Omaha
> Thanks for any help.
>
> Sent From My Tabletop
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to John at ke4egc at arrl.net
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20190116/ba379fa9/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list