[chirp_users] No Channels Found

onemorething at protonmail.com onemorething at protonmail.com
Thu May 10 07:04:56 PDT 2018


Thanks, Jim. I'll contact RepeaterBook.

John


​Sent from ProtonMail, encrypted email based in Switzerland.​

‐‐‐‐‐‐‐ Original Message ‐‐‐‐‐‐‐

On May 10, 2018 9:57 AM, Jim Unroe <rock.unroe at gmail.com> wrote:

> ​​
> 
> On Thu, May 10, 2018 at 8:29 AM, onemorething--- via chirp_users
> 
> chirp_users at intrepid.danplanet.com wrote:
> 
> > If this is a duplicate message, I apologize. Minor email issues.
> > 
> > So, I'm new to ham radios and chirp, but I successfully used chirp to
> > 
> > populate my Baofeng BF-F8HP with imported repeaters from RepeaterBook. But
> > 
> > now it return the error "No Channels Found". Looking at the debug log it
> > 
> > shows this link:
> > 
> > http://www.repeaterbook.com/repeaters/downloads/chirp.php?func=default&state_id=25&band=14&freq=%&band6=%&loc=%&county_id=013&status_id=%&features=%&coverage=%&use=%
> > 
> > When using this link in a browser it indicates that I need to be logged in.
> > 
> > But I wasn't previously logged in when it initial and repeatedly worked.
> > 
> > Can anyone shed some light on why this stopped working?
> > 
> > Thanks so much.
> > 
> > John
> 
> John,
> 
> Either RepeaterBook is having a problem with their service or they
> 
> have changed their API (which could break CHIRP support). You could
> 
> contact them or wait to see if their service gets restored.
> 
> Jim





More information about the chirp_users mailing list