[chirp_users] Baofeng UV-6 "refused to send second block 0x1ec0"

Charley Bratton charley at bratton.net
Wed Mar 7 13:56:52 PST 2018


For any of the developers that might have time to look at the UV-6 download error, I’d be pleased to loan/send one of the factory default HTs that we’ve recently purchased.

-Charley
KE4QBW



> On Feb 27, 2018, at 3:00 PM, Charley Bratton <charley at bratton.net> wrote:
> 
> While attempting to run the initial download for a group of new recently received Baofeng UV-6 radios, all are responding with “radio refused to send second block 0x1ec0” right at the tail end of the download...   I’m using the most recent CHIRP build for Mac.  I’ve attempted multiple Macs, no difference.  I’ve attempted older 2017 versions of CHIRP, no difference.  The cable I’m using works for other Baofengs, including UV-6 units we purchased 5 months ago, just not these particular UV-6 units.   These units are clearly labeled UV-6 (not UV-6R).   Tried the UV-6R setting just in case, but the download didn’t start.  Any suggestions?
> 
> -Charley
> KE4QBW
> 
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to Charley Bratton at charley at bratton.net
> To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20180307/f4479552/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list