[chirp_users] CHIRP Installation problem (Win7-64bit)

Jerry jriechert at gmail.com
Tue Dec 19 16:54:22 PST 2017


Are you running the installer as Administrator?

-- 
Jerry R

On Tue, Dec 19, 2017 at 5:49 PM, en <edogoal at gmail.com> wrote:

>
> Hello all,
> this is my first post here.
> I have used Chirp for connecting with my Baofeng UV 5R in the past.  Today
> I got a new computer (nominally very similar to the old one): ThinkPad T460
> 64 bit with Windows 7.
> I have downloaded the CHIRP daily installer and when I start to install
> (after being asked about the location for the installation) I get the
> message that I copy below.  If I hit Ignore another similar message comes
> up (with a missing .dll file) and so on many others error messages appear.
> I have restarted the computer several times (as I am installing other
> programs as well), but nothing has changed.
> Do you have any suggestion on what I am missing?
> Thanks!
> ed
>
> [image: Inline image 1]
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to jriechert at gmail.com at jriechert at gmail.com
> To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe@
> intrepid.danplanet.com
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20171219/74c68984/attachment-0002.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image.png
Type: image/png
Size: 14310 bytes
Desc: not available
Url : http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20171219/74c68984/attachment-0002.png 


More information about the chirp_users mailing list