[chirp_users] "Error Reading Data from Radio..."

Jim Unroe rock.unroe at gmail.com
Wed Oct 19 04:53:56 PDT 2016


Jeff,

1 save the attached file to where you keep you CHIRP Radio Images (*.img) files
2 click "Help"
3 enable "Enable Developer Functions"
4 click "File"
5 click "Load Module"
6 locate and load the file saved in step 1

Now try to read from your UV-5X3 and report back.

Jim

On Wed, Oct 19, 2016 at 6:19 AM, Jeff Hughes
<jeffreyhughes at earthlink.net> wrote:
> <<  I’ve had that happen with some of my other radios.
> My initial thought is to put all the planets back in alignment.
> - Unplug the cable and plug it back in
> - Power cycle the radio
> - Close and reopen CHIRP
>
> Just a thought…  >>
>
> Aye, resetting everything and having it come up clean was my first thought
> as well, John.  I’ve probably been through a dozen or more of those
> shut-everything-down, re-plug-everything,
> bring-each-component-up-individually-and-clean cycles.  Alas, Chirp remains
> very unhappy with my UV-5X3.
>
> Thanks for the suggestion.
>
> Jeff
>
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to Jim at rock.unroe at gmail.com
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: baofeng_common.py
Type: application/octet-stream
Size: 19472 bytes
Desc: not available
Url : http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20161019/1b3bfc68/attachment-0002.obj 


More information about the chirp_users mailing list