[chirp_users] BF 888S Failure To Program

Don Weber 831forsale at gmail.com
Tue Mar 29 18:12:20 PDT 2016


i sent mine back, and ordered another set, just arrived, they have white D
inspection label, and chirp sees them just fine, the previous ones were
orange K i think

On Tue, Mar 29, 2016 at 7:15 AM, 831 ForSale <831forsale at gmail.com> wrote:

> It's not a driver issue, he appears to have the same problem as I did, the
> cable works fine for the uv5r, just gets this error on the 888, multiple
> computers for me, I downloaded the Miklor 888 software which sees the radio
> fine, upload/download fine, proving the driver is not the issue, else the
> other software would not see it
> Heck spend 22$ get a pair of the radios and I'm gonna bet most folks have
> the same issue
>
> Sent from my iPhone
>
> On Mar 29, 2016, at 5:48 AM, John LaMartina <JohnLa at usa.net> wrote:
>
> The “Error has occurred” message usually means that you plugged the cable
> into a different USB port.
> The driver does not follow the cable. If you plug the cable into a
> different port, Win7 will load the Newest driver to that slot, which will
> not work.
>
> Refer to the FAQ section at the bottom of
> http://www.miklor.com/COM/UV_Drivers.php
>
> I hope this helps.
>
> John
>
> http://www.miklor.com
>
>
>
>
>
> *From:* chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com [
> mailto:chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com
> <chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com>] *On Behalf Of *Ed Thibedeau
> *Sent:* Tuesday, March 29, 2016 1:33 AM
> *To:* Discussion of CHIRP; Jardy Dawson
> *Subject:* Re: [chirp_users] BF 888S Failure To Program
>
>
>
> I am using old driver. It seems related to Windows 7 as it previously
> worked OK with XP.
>
> On Mar 29, 2016 12:03 AM, Jardy Dawson via chirp_users <
> chirp_users at intrepid.danplanet.com> wrote:
>
> If your cable shows Prolific, roll your cable driver to 3.2.0.0.  See if
> that works.
>
> Jardy Dawson
>
> WA7JRD Ham Radio
>
>
>
> Message relayed through SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence,
> although no terrestrial intelligence has been found yet, either)
>
>
> On Mar 28, 2016, at 21:30, 831 ForSale <831forsale at gmail.com> wrote:
>
> I had the Dane problem
>
> Using the 888s software works
>
> I sent back to Amazon and ordered another set, hoping for luck if the draw
>
>
>
> Sent from my iPhone
>
>
> On Mar 28, 2016, at 8:45 PM, Ed T <ejt at att.net> wrote:
>
> Using chirp I get message  "An error Occurred"  Radio Refuses to enter
> programing mode when trying to download radio settings. Works OK with
> ZT-Vrom Miklor.
>
>
>
> I had software on old computer running Win XP and all worked fine. Now on
> new computer with Windows 7 we have this problem. I have good driver and
> good cable.
>
>
>
> Are others experiencing this problem also using windows 7?
>
>
>
>
>
> Ed Thibedeau
>
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to Don at 831forsale at gmail.com
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to Jardy at jardy72 at yahoo.com
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to Don at 831forsale at gmail.com
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20160329/f1031fef/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list