[chirp_users] Icom ic-t70

Jardy jardy72 at yahoo.com
Tue Jun 21 10:45:51 PDT 2016


If your cable shows it to be a Prolific, roll your driver back to 3.2.0.0. The newer drivers will not work if the chip is a fake. Check in Device Manager. 

Jardy Dawson WA7JRD
Sent from the Death Star for Darth Vader's eyes only. Any other reception will be severely punished. 💀

> On Jun 21, 2016, at 09:52, Adam_K_Collins at graco.com wrote:
> 
> 
> Hi, I'm looking for help with my ic-t70. 
> 
> For months I have been trying to get an image file into Chirp. 
> 
> I have confirmed correct drivers, COM ports, and no faulty cables.  All I ever get is "failed to communicate with radio, unexpected response from radio." 
> 
> Also, I'm using Windows 10.  My cables are from Valley Enterprises. 
> 
> I also have a cable for my Yaesu 817-ND and this works flawlessly. 
> 
> It seems I've eliminated all but a bad radio, or a programming issue.  My radio is brand new and seems to function perfectly. 
> 
> Does anyone have any history with this... something to help? 
> 
> Thanks,
> 
> ——————————————————————————— 
> Adam Collins 
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> This message was sent to Jardy at jardy72 at yahoo.com
> To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20160621/a40c25af/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list