[chirp_users] Boefeng UV-5R V2+

adinserter . adinserter at gmail.com
Thu Jan 7 22:25:09 PST 2016


I had that problem and it only turned out be that you need to go into
control panel and make sure what com port to use. I use a Belden cable that
shows up in windows as Belden at com5.

On Thu, Jan 7, 2016 at 5:56 PM, Jim Unroe <rock.unroe at gmail.com> wrote:

> On Thu, Jan 7, 2016 at 8:40 PM, Matt Wachala <mpwbs92 at gmail.com> wrote:
> > I am still having trouble downloading from my brand new radio I got. It
> says "Radio did not respond" when I try to download the base so I can add
> my frequencies into the radio. Please help. I downloaded the new version of
> Chirp. Did I not need to do so... If not can I get an older version of it.
> When my radio actually worked. Please help. Thanks
> >
> > Sincerely,
> >
> > Matthew Wachala
>
> Radio did not respond is an indication of a cable issue. Not plugged
> in fully or incompatible device driver. A lot of people are getting
> this when they upgrade to Windows 10 because it installs the latest,
> but incompatible, Prolific device driver. In that case you have to
> downgrade to the v3.2.0.0 device driver per the instructions on the
> miklor.com website.
>
> Jim KC9HI
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20160107/e9767b88/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list