[chirp_users] UV-6 programming

John LaMartina JohnLa at usa.net
Fri Oct 30 10:45:01 PDT 2015


That's a common message. The resolution might be found at
http://www.miklor.com/COM/UV_ErrorMess.php 

Hope this helps. 

John
Http://www.miklor.com 


Sent via iP6


> On Oct 30, 2015, at 11:58 AM, slynchmob--- via chirp_users <chirp_users at intrepid.danplanet.com> wrote:
> 
> Every things looks good till I try to up load from radio then it shows that radio did not respond
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: John LaMartina <JohnLa at usa.net>
> To: 'Discussion of CHIRP' <chirp_users at intrepid.danplanet.com>
> Sent: Fri, Oct 30, 2015 11:45 am
> Subject: Re: [chirp_users] UV-6 programming
> 
> Before you started the process, did you initially create a CHIRP template by doing a Download from Radio.
> CHIRP supports over 80 various models and requires a template to identify the type radio it will be programming.
> 
> Refer to (1.1) http://www.miklor.com/COM/UV_CHIRP.php
> 
> I hope this assists.
> 
> John
> - http://www.miklor.com
>  
> From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com [mailto:chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com] On Behalf Of Richard Langmead
> Sent: Friday, October 30, 2015 4:04 AM
> To: slynchmob at aol.com; Discussion of CHIRP
> Subject: Re: [chirp_users] UV-6 programming
>  
> Hi,
> Just a thought as my UV-5RC wouldn't up load from my laptop unless after I'd finished entering the frequencies etc. into Chirp I had to save the page and then X out that file on the screen (plain Chirp screen left on display) then click file, open and then click on the frequency file I'd saved then open, at this point all that I'd saved previously was back on the screen and then carry on the usual way to upload to the radio.
> Works on all my different rigs.
> Hope this was of use....
>  
> 73, Richard de 5B4AJG
> 
> Sent from my iPhone
> 
> On 30 Oct 2015, at 00:03, slynchmob--- via chirp_users <chirp_users at intrepid.danplanet.com> wrote:
> My UV 6 Baofeng will not respond to up load to chirp I have the right drivers loaded and the wire seem to go all the way in same wire is use for uv82 with no problem 
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
> _______________________________________________
> chirp_users mailing
> list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> To
> unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> To unsubscribe, send an email to chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20151030/7d5f23f8/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list