[chirp_users] Yosemite - SiLABS UART

Dennis Feely dennis at dfeely.com
Fri May 15 07:34:59 PDT 2015


Using Yosemite on iMac.
Had the SiLabs and Yaesu FT-1D with SCU-19 cable working ok.
Took a long time and should have written the procedure.

I installed the Prolific drive for Baofeng radio.
I got that working OK.
Then the SiLABS UART stopped ’talking’ to Yaesu.
Using latest daily build of Chirp.

Looking at info on mac, I see the drivers for both Prolific and UART under USB selection


Anyone have any ideas - I have re-installed the UART driver.
I can see various selection when I connect CHIRP under Ports.
Both the SLAB_USB-UART and USB-Prolific show up.


I have also used the command under terminal:
sudo nvram boot-args="kext-dev-mode=1”

I am not very savvy on Mac but need help suggestions???

73,
Dennis 





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20150515/001dbceb/attachment-0002.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Screen Shot 2015-05-15 at 9.31.01 AM.png
Type: image/png
Size: 25609 bytes
Desc: not available
Url : http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20150515/001dbceb/attachment-0004.png 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Screen Shot 2015-05-15 at 9.31.15 AM.png
Type: image/png
Size: 23321 bytes
Desc: not available
Url : http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20150515/001dbceb/attachment-0005.png 


More information about the chirp_users mailing list