[chirp_users] com port driver issues with uv-82

Al Jones al at aljones.us
Thu Jun 25 18:46:04 PDT 2015


Dale, do you have the correct cable for each radio.  I have a UV82, my
neighbor has a UV5 - the cables for OUR radios work well for our radios but
will not work at all with the others radio.  g'damn these things can be
picky.  

 

Also noticed that there was a driver update come in on Windows update today
- we might want to make sure that it works right.

 

  _____  

From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com
[mailto:chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com] On Behalf Of Dale Scott
Sent: Thursday, June 25, 2015 19:51
To: chirp_users at intrepid.danplanet.com
Subject: [chirp_users] com port driver issues with uv-82

 

Hi, I am hoping someone can help. I have a Baofeng UV5 which I got to work
perfect with chirp. I ordered a UV82 and can not get it to communicate to
chirp. I have downloaded the latest version of chirp, tried going back to a
older com port driver and no success. I am running win8 / 64 bit and using
driver version 3.6.78.350 which is supposed to be the latest driver. When I
try to download from the new uv82 I keep getting error has occurred, could
not open port com3: {error 2} the system can not find the file specified.

I have the true baofeng usb cable.

My original goal is to clone or export my channels from the uv5 to the new
uv82 but without connecting to chirp I am lost. I have spent numerous hours
trying to search for a fix to no avail.

Please help !

 

Thanks

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20150625/106384d8/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list