[chirp_users] Problems with Windows 8.1

Mike Raymond K5HUM at ARRL.NET
Wed Jul 22 05:52:32 PDT 2015


Hi Jim,

Thanks for the kind efforts but still No Joy :(  Maybe I
need to give it a rest for a while hihi

TallyHo
Mike

On Wed, Jul 22, 2015 at 5:25 AM, Jim Unroe <rock.unroe at gmail.com> wrote:

> On Tue, Jul 21, 2015 at 10:54 PM, Mike Raymond <K5HUM at arrl.net> wrote:
> > Ok, Im confused,  The setup I mentioned works fine on my XP and W7
> > machines why would it not work on W8.1???
> >
> > 73, Mike
> >
> >
>
> Mike,
>
> Visit this page: http://www.miklor.com/COM/UV_Drivers.php
>
> Scroll down to step 12. When the programming cable is plugged in, you
> should see and entry similar to the 2nd image above step 12.
>
> If it ishows Prolific, then you must have the Prolific v3.2.0.0 driver
> installed as shown in the image above step 12. Follow the instructions
> to install and then select (as shown in steps 7 through 11) the
> v3.2.0.0 driver.
>
> If is shows an FTDI chip, then the correct driver should have
> installed automatically. You might try uninstalling the driver using
> Device Manager and allowing Windows to install it again. Or you could
> download the latest driver from the FTDI website and install it that
> way. http://www.ftdichip.com/Drivers/D2XX.htm
>
> Jim KC9HI
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20150722/3914af02/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list