[chirp_users] Yaesu FT-60

Jerry A jerrya at nbnet.nb.ca
Fri Apr 17 09:30:54 PDT 2015


Hello John,

I have copied and pasted the error message here:
"Failed to communicate with radio: Radio is not responding"
I checked against the messages in your list. The solution was to turn the
volume control up higher. I appreciate your patience. Thank you.
Jerry - VE9CD

 

From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com
[mailto:chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com] On Behalf Of John
LaMartina
Sent: April-17-15 12:27 PM
To: 'Discussion of CHIRP'
Subject: Re: [chirp_users] Yaesu FT-60

 

An Error Message about Communication is a little vague. 
Please let us know Exactly what error message are you getting?

Check the Error Message against those found at:
http://www.miklor.com/COM/UV_ErrorMess.php

John

http://www.miklor.com 

 

 

 

 

From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com
[mailto:chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com] On Behalf Of Jerry A
Sent: Friday, April 17, 2015 6:36 AM
To: chirp_users at intrepid.danplanet.com
Subject: [chirp_users] Yaesu FT-60

 

Hello,

Would anyone be able to offer help with the Yaesu FT-60 and Chirp? For some
reason I am getting an error message about communication between the radio
and software. I have used FT-60 Commander, a Prolific USB to com port
interface and Windows XP successfully but am unable to make things work with
Chirp and Windows 7 using the same procedure, interface and com port.
73,

Jerry - VE9CD

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20150417/a1e9023c/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list