[chirp_users] Yaesu FT60 connection problem

Joe abrahamson joeaksa at gmail.com
Sun Apr 5 07:29:19 PDT 2015


I went through the same thing a while ago and was not able to get Chirp to
talk with my FT60.

Finally did the dance of pushing this button and so on and finally got the
ZT-V68 software that came with my programming cable to work but it was not
easy.

Feel that now that I know the sequence needed to get the FT-60 to work that
the Chirp might work but without the proper sequence doubt it.

Joe A

On Sun, Apr 5, 2015 at 4:48 AM, James Baughn <geek at jamesbaughn.com> wrote:

> I am using the cable from RT Systems to attach my FT60R to the system.
> When the cable is connected, Port /dev/ttyUSB0 is displayed. If the
> cable is not connected, no port is displayed in the radio box.
> However, using the method for which the  RT System windows program uses,
> I get a time out on the Download procedure.
> The method used is turn the FT60R on holding  the [Moni/TCall] key. The
> dial is rotated to CLONE. The [FW] key is pressed so CLONE blinks and
> comes back. The OK button is selected and the transfer should take place.
>
> Any ideas?
>
> Jim
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> To unsubscribe, send an email to
> chirp_users-unsubscribe at intrepid.danplanet.com
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20150405/34d092f2/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list