[chirp_users] CHIRP won't open (UV-82)

Jim Unroe rock.unroe at gmail.com
Thu Sep 11 14:40:42 PDT 2014


Hi Robin,

You didn't mention which OS your are running CHIRP under. Could it be
Windows 8? If it is, have you disabled "SmartScreen"? See the FAQ on this
page...

http://www.miklor.com/COM/UV_CHIRP.php

Jim KC9HI

On Wed, Sep 10, 2014 at 8:22 PM, Robin <clemero1 at yahoo.com> wrote:

> Good evening all,
>
> Thanks for adding me to the group. This is my first msg to the group!
>
> I recently purchase 3 Baofeng UV-82 with the original Baofeng programing
> cable. I followed the instruction to the letter on  on
> http://www.miklor.com/COM/UV_CHIRP.php#start      to installed the driver
> and the CHIRP software. Now when I click on the CHIRP icon, the msg :
> ''Error reporting is disable : If you wish to disable this feature, you may
> do so in the help menu.'' I click OK and the dialogue box closes and the
> program doesn't open. I have the correct driver and I downloaded the
> program (daily version). The cable is correctly connected to my computer
> and to my radio (the pins are completely pushed into the radio). Before I
> click the CHIRP icon, I have the radio plugged into the computer and it's
> on frequency mode.
>
> Is there anything I've missed or someone can think of? Any help would be
> greatly appreciated :)
>
> Thanks
>
>
> Robin
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20140911/8d881439/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list