[chirp_users] YET ANOTHER ?

David Carlson kdcarlso at gmail.com
Thu Sep 4 05:37:26 PDT 2014


My son had this issue also and it was the contact in the jack, your mileage may vary. It’s probably not a difficult repair but his was replaced under warranty so we didn’t bother. Out of three UV5R’s that we owned we lost two chargers, one speaker/mic jack and an entire radio that all died in under 18 months. 
 
Dave
KA2OQZ
 
 
From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com [mailto:chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com] On Behalf Of Sarge ex 7thAF
Sent: Wednesday, September 03, 2014 5:50 PM
To: Discussion of CHIRP
Subject: [chirp_users] YET ANOTHER ?
 
 New user but had my UV5R working great. Until I started Chirp and adjusted some freqs that worked great. However I noticed it was very quiet. After checking all works good Except no speaker volume.Many years ago I was a 2 way tech for Motorola and learned that when u plug in an ear bud and hear radio great but remove earphone nothing, it is likely a bad earphone jack. PLEASE TELL ME IT IS SOMETHING ELSE!!
 Thanks, Sarge


-- 
Sarge KE5YPB, Lickskillet, Texas
  "All it takes for evil to triumph is for good men to do nothing."
" Lets Roll " ---- Todd Beemer--- 9/11/01 ---  American Hero
Are you going to take a stand to help America in 2016 ?


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20140904/49d85ce9/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list