[chirp_users] Followup on suggestion for Icom 51A comm

Tim R. tim.romashko at gmail.com
Mon Nov 17 15:53:25 PST 2014


John,

I tried the newest daily build and changing the Smartscreen settings both
had no effect. I did them one at a time.  I can communicate just fine with
my Icom ID-880H radios with both 0.4.1 and the daily build but not with the
51A.

Thanks
Tim
K4RA


Chirp community,

I just bought a new computer that is running Windows ver 8.1.  I loaded the
newest release of Chirp, ver 0.4.1.  I can't seem to get this computer with
this version of Chirp to communicate with my Icom ID-51A.  I have no
problem using my XP computer with an older version of Chirp with the same
51A

Any suggestions would be appreciated.
Thanks
Tim
K4RA
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL:
http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20141117/e9026680/attachment-0001.html

------------------------------

Message: 6
Date: Mon, 17 Nov 2014 11:33:41 -0500
From: John LaMartina ? <JohnLa at usa.net>
Subject: Re: [chirp_users] Icom ID-51A
To: Discussion of CHIRP <chirp_users at intrepid.danplanet.com>
Message-ID: <1B9B8B63-5A85-43D9-BC7F-7DE2F68A4D33 at usa.net>
Content-Type: text/plain;       charset=us-ascii

Tim,
This is not uncommon.
CHIRP 0.4.1 has been updated several times.
My first recommendation is to load the Latest Daily Build of CHIRP.
Also, Windows 8 may need Smart Screen set.
Refer to http://www.miklor.com/COM/UV_CHIRP.php
for details.

Please let us know the result...

John
Http://www.miklor.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20141117/0b4deff9/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list