[chirp_users] Radio did not ack programming mode with UV-B5

John LaMartina ☀ JohnLa at usa.net
Mon Nov 17 07:10:23 PST 2014


Richard,
Let me refer you to http://www.miklor.com/COM/UV_ErrorMess.php 
I believe that error message may be covered there.

John
Http://www.miklor.com 



On Nov 17, 2014, at 9:46 AM, Richard Hum <hum.richard at gmail.com> wrote:

> When I try to do "Download from radio" on my UV-B5 with chirp, I get a "Radio did not ack programming mode" error. I did some googling, but all the tips did not help.
> 
> I discovered that using the programming software version 1.09 on Miklor did work, so it probably isn't a driver or cable issue. I have driver version 3.2.0.0.
> 
> I get the error on both Linux and Windows 7.
> 
> In Windows, I did some serial port captures to compare the traffic from the stock software and chirp. Below are those files generated by Serial Port Monitor by Eltima. The HTML files are exported versions so someone without the software could read the output.
> 
> Here is a dropbox link to the files: https://www.dropbox.com/sh/hoj7428g4gnjq9x/AAAl8bjPi0vgNKWVm7w0hgyza?dl=0
> 
> 
> Best Regards,
> Richard
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20141117/1dbe553b/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list