[chirp_users] NC Hams using chirp

Dwayne drichnews at gmail.com
Mon Apr 21 10:11:23 PDT 2014


Yes sir I verified the com settings and that the cable is fully seated. 

Dwayne

> On Apr 21, 2014, at 11:33, "Brad NK8J" <nk8j at juno.com> wrote:
> 
> Did you make sure to set the correct com port in the Chirp program to
> coincide with the port that the cable is attached to  when hooked to the
> computer? Did you also make sure the cable is plugged in all the way? 
> 
> Brad NK8J
> 
> -----Original Message-----
> From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com
> [mailto:chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com] On Behalf Of Dwayne
> Sent: Monday, April 21, 2014 7:22 AM
> To: of CHIRP Discussion
> Subject: [chirp_users] NC Hams using chirp
> 
> Any hams in the Raleigh NC area that are using chirp (preferably with Icom
> 92ad) that could help me troubleshoot why I can't program the IC-92ad?
> 
> Dwayne
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> ____________________________________________________________
> What is Your Flood Risk?
> Protect your home from floods. Get your flood risk profile today.
> http://thirdpartyoffers.juno.com/TGL3155/535535e0965135de11cbmp03duc
> 
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users



More information about the chirp_users mailing list