[chirp_users] Baofeng BFB297

Bill Gabbard wcgabbard1 at windstream.net
Fri Jan 25 20:00:41 PST 2013


I've BFB297 Firmware on my  UV-5RA & have a weird situation occurring with mine.  It uploads/downloads just fine but I've a local repeater that has RX of 147.180, TX of 147.780, Tone of 151.4.  However, it does opposite of Freq. settings.  Jim, KC9HI, is looking at this issue as well, I'm just throwing this out FYI.
Thanks,
Bill
  ----- Original Message ----- 
  From: Leo Ryan 
  To: Discussion of CHIRP 
  Sent: Friday, January 25, 2013 9:44 PM
  Subject: Re: [chirp_users] Baofeng BFB297


  Hi, I am not capable of working on it, but I have two units with that firmware, one works uploading and downloading, the other works downloading , but I get an error when uploading "wrong firmware version BFB299 BFB297 on one unit. When I power the radios on both radios say "BFB297" . I don't get it.
      Thanks, Leo Ryan

  On 1/25/2013 6:21 PM, Bret Hedrington wrote:

    Hello,



    Who is working on the new BFB-297 firmware.



    Is there anything I can do to help out.



    I have 8 of the units with BFB-297 firmware.



    Thanks

    Bret Hedrington






     

_______________________________________________
chirp_users mailing list
chirp_users at intrepid.danplanet.com
http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users




------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  chirp_users mailing list
  chirp_users at intrepid.danplanet.com
  http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20130125/66d555d6/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list