[chirp_users] Chirp and radio parameters not agreeing

Donald Stewart djstewart at metrocast.net
Thu Aug 15 14:29:00 PDT 2013


This was just what I got from uploading to chirp from the radio. The 
frequency displayed on the radio and on chirp were different.

On 8/15/2013 5:13 PM, Milton Hywatt wrote:
> Had you downloaded from the UV5RA first, made modifications
> to that downloaded image and
> then uploaded the modified image? What parameters didn't match?
> Might give the programmers some insight as to what is going on.
> I don't recognize your problem, I've not ever had problems with my
> Baofeng UV5 and Chirp.
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
> *From:* Donald Stewart <djstewart at metrocast.net>
> *To:* chirp_users at intrepid.danplanet.com
> *Sent:* Thursday, August 15, 2013 5:08 PM
> *Subject:* [chirp_users] Chirp and radio parameters not agreeing
>
> Hi,
> I have a Baofeng UV5RA.  When I uploaded the parameters to chirp they
> did not match those displayed on the radio itself.
> Thanks,
> Don Stewart
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com 
> <mailto:chirp_users at intrepid.danplanet.com>
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>
>
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>
>
> No virus found in this message.
> Checked by AVG - www.avg.com <http://www.avg.com>
> Version: 2013.0.3392 / Virus Database: 3211/6579 - Release Date: 08/15/13
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20130815/fa372536/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list