[chirp_users] Programming Nightmares

Jim Unroe rock.unroe at gmail.com
Tue Aug 6 17:55:28 PDT 2013


On Tue, Aug 6, 2013 at 8:34 PM, M Schontz <k8fu at aol.com> wrote:

>  Hi Everyone........I purchased a BF UV-5re+ 3 weeks ago and I don't
> believe I'm any closer  to getting the CHIRP pgm to run than the day I
> unboxed the radio. I thought I had downloaded everything I needed from
> Miklor.......Drivers 2 0 1 2.....For Win XP......The Win 32 bit
> software.... and the exe pgm..........When I enter the Programs file  I
> first open CHIRP-Daily-20130802-Win32.zip.....then
> CHIRP-Daily-20130802-installer.exe........I then have a plank page appear
> with file..edit..radio in the top line task bar....I click on radio then
> download from radio...A radio page appears I fill the boxes with Port
> Com1..Vendor BaoFeng and model UV-5...I then click out of this page into a
> experimental driver warning page...I agree to that and then enter the
> cloning process page when that is clicked out of I'm in an error page with
> a msg of RADIO DID NOT RESPOND...........I find all this programming very
> disconcerting and confusing.  I wish the instructions were step by step as
> in programming in the manual mode. But I need to master this programming to
> be able to download more complex RACES and local EOC and disaster freqs.
> Jim can you help me again ????
>  M Schontz
> k8fu at aol.com
>
> The most common cause of the "RADIO DID NOT RESPOND" error is the cable is
not fully plugged into the radio.

http://www.miklor.com/uv5r/UV5R-ErrorMess.php#error1

http://groups.yahoo.com/group/baofeng_uv5r/message/31968

Jim KC9HI
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20130806/c3c2749a/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list