[chirp_users] VX-3R Problems - FT-60R and VX-6R OK, Though

Daniel Barbitta d_barbitta at yahoo.com
Fri Aug 2 15:16:27 PDT 2013


Hi Clint. 
For me Chirp works perfect with many radios except my VX-6R.
Which cable are you using ?
And the driver version ?

Regards
Daniel

Enviado desde mi iPad

El 02/08/2013, a las 16:26, Jim Unroe <rock.unroe at gmail.com> escribió:

> On Fri, Aug 2, 2013 at 5:07 PM, Clint Bradford <clintbrad4d at earthlink.net> wrote:
> Chirp on a Win XP netbook is working great for me on my FT-60R and VX-6R radios.
> 
> But no matter what I try to do to upload a Chirp datafile to my VX-3R, it stops at memory number
> 11 - and uploads no further.
> 
> The first 10 memories it does upload are perfect ...
> 
> What do you think I may be doing incorrectly? I went ahead and performed a master reset on
> the VX-3R and re-read it - but that did not seem to help.
> 
> Definitely NO a Chirp problem ... but a "Clint problem."
> 
> Clint K6LCS
> http://www.work-sat.com
> 
> Clint,
> 
> Get the debug.log after a failed upload and include it. It might provide some insight as to what is happening.
> 
> http://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/How_to_report_issues
> 
> Jim KC9HI
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20130802/5ab889ff/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list