[chirp_users] Writing to Yaesu Vx8G

Dan Brooks allohakdan at gmail.com
Sat Dec 22 10:59:20 PST 2012


Hi,

I have also seen this issue where I can pull data off my Vx8DR but I 
cannot push data to my radio using chirp 0.2.3 on OSX 10.6.8. The radio 
sits and waits to receive data, and chirps acts like it is about to 
start sending data, but the progress bar never starts to move.
I regret I don't have my radio with me right now and therefore cannot 
produce a log file or test changes.

Using chrip 0.2.2 on ubuntu 12.04 works fine.

Dan
> John Gorena <mailto:John.Gorena at Gorena.org>
> December 22, 2012 12:30 PM
> OK, got it.  Thanks.  I will get his radio back over here to play with and
> test this week.
> --
> John
>
>
>> -----Original Message-----
>> From: chirp_users-bounces at intrepid.danplanet.com [mailto:chirp_users-
>> bounces at intrepid.danplanet.com] On Behalf Of Dan Smith
>> Sent: Saturday, December 22, 2012 11:19 AM
>> To: Discussion of CHIRP
>> Subject: Re: [chirp_users] Writing to Yaesu Vx8G
>>
>>> Debug log?   Ummmm...  I do not know where that would be,,
>> http://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/How_to_report_issues
>>
>>> It did not error out.  It just did not update with the 20121106 build.
>> You said it didn't upload, right? If not, then there should be something
> in the debug log.
>> --
>> Dan Smith
>> www.danplanet.com
>> KK7DS
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> Dan Smith <mailto:dsmith at danplanet.com>
> December 22, 2012 12:18 PM
>> Debug log?   Ummmm...  I do not know where that would be,,
>
> http://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/How_to_report_issues
>
>> It did not error out.  It just did not update with the 20121106
>> build.
>
> You said it didn't upload, right? If not, then there should be something
> in the debug log.
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
> Dan Smith <mailto:dsmith at danplanet.com>
> December 22, 2012 11:32 AM
>
> No, I haven't made any changes to the VX-8 driver in a long time, and
> none since the 0.2.3 release. Thus, AFAIK, it working on 0.2.3 and not
> on any daily since then makes no sense to me. If you are _sure_ about
> this, please open a bug on the website and attach your debug log from
> when it fails to write.
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20121222/89114456/attachment-0002.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: compose-unknown-contact.jpg
Type: image/jpeg
Size: 770 bytes
Desc: not available
Url : http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20121222/89114456/attachment-0004.jpg 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: postbox-contact.jpg
Type: image/jpeg
Size: 1209 bytes
Desc: not available
Url : http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20121222/89114456/attachment-0005.jpg 


More information about the chirp_users mailing list