[chirp_users] Ref: I need Help

Jim Unroe rock.unroe at gmail.com
Wed Dec 12 16:29:41 PST 2012


I meant to type v0.2.3. Sorry
On Dec 12, 2012 7:28 PM, "Jim Unroe" <rock.unroe at gmail.com> wrote:

> V0.2.2 doesn't support the UV-5R. You need the latest daily build.
> Jim
> On Dec 12, 2012 6:15 PM, "WN6WJN - - Wassim" <wn6wjn at gmail.com> wrote:
>
>> Thanks Fred
>>
>> OK some more information.
>>
>> I have CHIRP Version 0.2.3 installed on a Windows 7 64bit machine.
>>
>> I have the RT Systems USB cable for the FT60-R and an aftermarket USB
>> cable for the UV-5R.
>>
>> I have installed the drivers for both above cables and verified the COM
>> Port they are using. Both are COM4.
>>
>> I started CHIRP software, plugged in the RT Systems USB cable, held down
>> the Moni key while turning on the FT60-R and the software responded with an
>> error message stating:
>>
>> "An Error has occurred. Radio is not responding" with an OK button.
>>
>> Now I was told by a friend that the FT60-R has a problem conneting for
>> the 1st time, but it will be easier there after. But then what are the
>> tricks that will make it easier to connect the first time?
>>
>> Thanks
>>
>> 73
>>
>> Wassim
>>
>> _______________________________________________
>> chirp_users mailing list
>> chirp_users at intrepid.danplanet.com
>> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>>
>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://intrepid.danplanet.com/pipermail/chirp_users/attachments/20121212/45a7f130/attachment-0002.html 


More information about the chirp_users mailing list