[chirp_users] FT817ND/M601-M605

Marco IZ3GME iz3gme.marco at gmail.com
Fri Aug 17 06:12:11 PDT 2012


Tim, you are surely right.
BTW both the 857 and 817 should bail out from clone send with an error 
tone if non US sub-model is erroneously selected in chirp.

73 de IZ3GME Marco

On 17/08/2012 15:00, Charles Via wrote:
> Dick,
>
> I had the same problem until I realized that there are two possible
> selections in chirp for the FT-857.  The first one was "FT-857D".  It
> did not work.  The second was "FT-857D  US" and that one did work.  See
> if there are the same options for the FT-817 (generic and US model).
>
> Tim  WB4SVL
>
> --- On *Fri, 8/17/12, Richard Hanna /<k3vyy at yahoo.com>/* wrote:
>
>
>     From: Richard Hanna <k3vyy at yahoo.com>
>     Subject: [chirp_users] FT817ND/M601-M605
>     To: "chirp_users at intrepid.danplanet.com"
>     <chirp_users at intrepid.danplanet.com>
>     Date: Friday, August 17, 2012, 8:35 AM
>
>     When I download the 817ND using CHIRP (latest published download), I
>     am not seeing the M601-605 channels even with "Special Channels"
>     checked. I do see all the VFO's etc. The 817ND is new, bought at
>     Dayton, but just got the data cable, and CHIRP is working fine with
>     my Wouxan UVD1P.
>
>     Any ideas? or did Yaesu just do a better job of "hiding" the channels?
>
>     Dick Hanna, K3VYY
>
>     -----Inline Attachment Follows-----
>
>     _______________________________________________
>     chirp_users mailing list
>     chirp_users at intrepid.danplanet.com
>     </mc/compose?to=chirp_users at intrepid.danplanet.com>
>     http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>
>
>
> _______________________________________________
> chirp_users mailing list
> chirp_users at intrepid.danplanet.com
> http://intrepid.danplanet.com/mailman/listinfo/chirp_users
>



More information about the chirp_users mailing list